In English
Ninja Mummo | Flappy Ninja
Flabby Bird, Fruit Ninja, ja muut Must - on pelit matkapuhelimeen | Ninja Mummo
Ninja Mummo -artikkeli | Lisätty: 03.09.2021

Flabby Bird, Fruit Ninja, ja muut Must - on pelit matkapuhelimeen

Olitpa sitten töissä, koulussa tai kotona, yksi käden ulottuvilla olevista esineistä on aina matkapuhelin. Siitä olemme kaikki samaa mieltä, tai ainakin suurin osa meistä. Ja kun sinulla ei ole henkistä voimaa jatkaa työskentelyä, opiskelua, television katselua tai mitä tahansa toimintaa, johon oletkaan uppoutunut, voit pelata kännykkäpeliä ja pitää tauon.

Olemme keränneet yhteen viisi pakollista peliä puhelimeesi. Yritimme valita ne, jotka ovat helposti yhteensopivia lähes kaikkien älypuhelinten kanssa, koska ymmärrämme, miten tärkeää sujuva pelaaminen on viihdyttävän kosketusnäyttökokemuksen kannalta.

1. Flappy Bird

Flappy Bird on suosittu yhden napin peli, joka julkaistiin virallisesti 24. toukokuuta 2013. Pelissä pelaaja ohjaa Faby-lintua, joka navigoi esteiden läpi, jotka ovat kahden samansuuntaisen putken välisen aukon muotoisia. Lintu lentää johdonmukaisesti oikealle, ja pelaaja saa pisteen jokaisesta ohitetusta esteestä.

Flappy Bird on yhden napin peli, mikä tarkoittaa, että pelaajan tarvitsee vain napauttaa toistuvasti näyttöä ohjaamaan lintua. Pelaajan on vältettävä esteitä ja myös vältettävä liian korkeaa lentoa, sillä muuten Faby kuolee.

Flappy Bird peli on ollut inspiraationa myös Flappy Ninja -pelille (Ninja Mummo the Game), missä pelihahmona on ninja. Jolla pelaajan tulee päästä mahdollisimman pitkälle pelissä, väistellen mitä hullumpia vaaroja.

2. Fruit Ninja

Halfbrickin kehittämä Fruit Ninja on matkapuhelimen hedelmien leikkauspeli. Ruudulle heitetään hedelmiä, jotka pelaajan on leikattava kahtia pyyhkäisemällä näytön poikki. Tavoitteena on viipaloida mahdollisimman monta hedelmää ja samalla yrittää saada lisäpisteitä comboja viipaloimalla useita hedelmiä kerralla. Pelaajien on kuitenkin oltava varovaisia, sillä hedelmien joukossa voi olla pelin päättäviä pommeja. Lisäksi kolme kertaa ohi ampuminen johtaa tappioon.

3. Nopeustesti

Hauskan Nopeustesti -pelin avulla voit testata sormiesi nopeuden ja silmiesi tarkkuuden, sekä tallentaa pelituloksesi parhaiden tulosten listaan. Pelin idea pohjautuu Speden Speleistäkin tutun nopeustestin logiikkaan. Paina syttyviä valoja oikeassa järjestyksessä ja yritä pysyä koko ajan nopeutuvan pelin tahdissa. Omaatko ninjojen super refleksit ja partaveitsen terävän tarkkuuden? Testaa nopeutesi nopeustestillä!

4. Angry Birds 2

Angry Birds 2 on samannimisen elokuvan innoittama mobiilipeli. Rovio Entertainmentin Angry Birds -pelisarjan kahdestoista peli vaatii pelaajia käyttämään ritsalla lintuja ja loitsuja kohti vihreitä sikoja.

Pelin erikoisuuksia ovat muun muassa mahdollisuus valita hahmo, mikä ei ollut mahdollista alkuperäisessä pelissä, ja se, että viholliset voivat puolustautua, mikä tekee pelikokemuksesta jännittävämmän. Jos haluat kokeilla jotain samankaltaista mutta palkitsevampaa, voit tutustua Angry Birds -inspiroituneisiin kasinopeleihin. Näissä on se hyvä puoli, että voit voittaa oikeaa rahaa.

5. Plants vs. Zombies

Plants vs. Zombies on Electronic Artsin (EA) tytäryhtiön PopGamesin tekemä matkapuhelinpeli. Siinä pelaajien täytyy suojella taloa zombeilta käyttämällä zappauskasveja, kuten peashoootereita ja kirsikkapommeja. Se sisältää sovellusostoja, mutta ne voi poistaa käytöstä laitteen asetuksista.Kerro Ninja Mummosta kavereille:

Jaa Ninja Mummo Facebookissa

Ninja Mummo löytyy myös Facebookista:
facebook.com/ninjamummothegame

Artikkeleita peleihin liittyen

03.09.2021: Muutama nopea vinkki, joiden avulla loydat parhaat alustapelit | 03.09.2021: Flabby Bird, Fruit Ninja, ja muut Must - on pelit matkapuhelimeen | 16.06.2022: Esittelyssa parhaat taitopelit vuonna 2022

Yhteydenotto & tiedustelut:

Copyright © NinjaMummo.fi 2022