In English
Ninja Mummo | Flappy Ninja
Ninja Mummo -artikkeli | Lisätty: 18.11.2022

10 ninjamyyttiä mitkä ymmärretty väärin | Ninja Mummo
Kuva: Victoria_paint / Pixabay

10 ninjamyyttiä mitkä ymmärretty väärin

Ninjat, nuo mystiset tappokoneet mustissa puvuissaan, sekä terävine heittotähtineen. Nykyään kaikki tuntevat tai ovat ainakin kuulleet termin ”ninja”. Tuo onkin suosittujen pelien ja elokuvien, kuten Teini-ikäiset Ninja Kilpikonnat ja Amerikan Ninja ansiosta. Noin ninjan käsite ei ole enää vieras useimmille ihmisille. Ninja myytin paikka populaarikulttuurissa on kuitenkin johtanut moniin väärinkäsityksiin Ninjutsun todellisesta luonteesta. Tästä puheen ollen, tässä on kymmenen yleisintä myyttiä ninjoista.

1. Ninjan on liikuttava salamannopeasti

Nopeus saattaa olla taito, joka tappaa – mutta se ei välttämättä aina toimi sinun eduksesi. Kunto ja fyysinen vahvuus ovat erittäin hyödyllisiä vastustajaa vastaan, mutta ninjutsussa opit käyttämään kehoasi tehokkaasti vastustajaa vastaan. Joten niin kauan kuin voit ovelaa vihollisen ovelampi, olla vakaa, rauhallinen ja käyttää kehosi luonnollista asentoa kehon koosta, voimasta ja nopeudesta riippumatta, voit saada yliotteen, vaikka liikkeesi suoritettaisiin pienemmällä nopeudella kuin valonnopeus.Valonnopeudesta puheenollen, ninja peleistä kiinnostuneiden kannattaa tutustua nopeita sormia vaativaan ”Ninja Mummo the Game” nettipeliin. Jos tuntuu, että raha painaa lompakkoa ja olo on muutenkin onnekas, niin onnea voi taas kokeilla Casinoeirekisteröitymistä.com sivustolla. Mutta nyt itse asiaan, jatketaan mitä myyttejä ninjoista ollaan ymmärretty väärin.

2. Ninjat ovat osa salaista yhteiskuntaa ja organisaatiota

Ikävä kyllä asia ei ole aivan noin kuin luullaan. Puhtaasti Ninja -sotureita olevia lukuun ottamatta oli myös olemassa useita ammattimaisesti palkattuja ninjoiksi kutsuttuja palkkasotureita ja salamurhaajia, jotka hallitsevat Ninjutsun tappavan taiteen ilmeisistä syistä. Uskomus, että ninjutsu on yksinomainen tiettyyn maantieteelliseen sijaintiin, yhteiskuntaluokkaan tai salaiseen järjestykseen, on ehdottomasti myytti.

3. Ninjat voivat tappaa vastustajia koskettamatta heitä

Vaikka tämä on osittain totta, myytit että ninjat pystyvät tappamaan näkymättömällä kosketuksella, eli jonkinlaisen ”mustan magian” avulla, ovat tarua. Pikemminkin kyse on yhden tappavan kosketuksen voimasta eri painopisteiden käytön vuoksi. Ihmiskehossa on pisteitä, joita kosketettaessa ja painettaessa tietyllä tavalla; he voivat nopeasti pysäyttää vastustajansa. Esimerkiksi luja sormi tiettyyn silmään tai kaulaan voi helposti lamauttaa vastustajan.

4. Ninjat käyttivät vain muinaisia aseita

Koska ninjutsu on ikivanha tieteenala, ninjat voivat käyttää joitakin satoja vuosia vanhoja aseita. Nykyään ninjoja koulutetaan kuitenkin käyttämään sekä perinteisiä että moderneja aseita. Tämä sisältää räjähteiden käytön. Tiedetään myös, että ninjat käyttävät ruutia myös savupommien valmistukseen - mikä ei todellakaan ole ikivanha käytäntö. Elokuvissa on nähty jopa laser-aseita, mutta tuo taitaa olla sitten kaukaista tulevaisuutta vielä jopa ninjoillakin.

5. Ninjat tappavat vastustajia heittämällä tähtiä

Shuriken- tai heittotähtiä voidaan käyttää puukotukseen ja häiritsemiseen. Mutta sitä ei koskaan ollut tarkoitus käyttää tappoaseina. Itse asiassa ninjantähdet olivat vain tavallisia taloustavaroita, jotka olivat enimmäkseen tylppä muotoisia, kuten kolikoita tai syömäpuikkoja. Normaalisti ninjat käyttivät niitä vain häiritsemään ja poistamaan vastustajansa tilapäisesti toimintakyvyttömäksi ennen kuin viimeistelivät heidät miekalla tai shinobi-gamalla, terävällä sirpillä, joka on kiinnitetty ketjuun.

6. Ninjat voivat kadota ilmaan

Niinpä niin, Ninjutsun muinaiseen taiteeseen ei liity mitään taikuutta. Mutta heidät opetettiin hallitsemaan pakotaito ensimmäisenä taistelusääntönä. Niinpä todella tapahtuu, että ninjat käyttävät joitain taktiikoita häiritäkseen vastustajansa, kuten heittävät hiekkaa silmiinsä tai käyttävät savupommia, ja ennen kuin huomasitkaan, ninjat olisivat kauan poissa. Se on puhdasta taktiikkaa - ei taikuutta!

7. Ninjutsu nimen merkitys

Ninjutsu sana viittaa ninjojen arsenaalissa oleviin erilaisiin taktiikoihin ja strategioihin ninjojen käyttämien taistelumenetelmien ja liikkeiden sijaan. Nämä tekniikat ovat eri kamppailulajeista. Ninjoille opetettiin ainakin 18 taitoa, joista osa on taijutsu eli aseeton taistelu, Shinobi-iri, joka on salailu- ja sisäänpääsytekniikoita, Intonjutsu pakenemisesta ja piiloutumistavoista sekä Kayakujutsu, joka on räjähteiden ja pyrotekniikan siistiä käyttöä.

8. Ninjat voivat napata miekkoja paljain käsin

Vaikka teoriassa voi olla mahdollista saada kiinni vastaantuleva miekka, ninjat tietävät, että paras ja viisas ratkaisu tällaisen miekan kanssa on karkaamaan tieltä, ja jos se ei ole mahdollista, ninjalla on aina toinen ase arsenaalissaan. Aivan niin kuin Ninja Mummo -pelissä, teräviä esineitä kannattaa väistellä, ei ottaa niistä kiinni.

9. Ninjat ovat kuvitteellisia hahmoja

Ninjat ovat niin todellisia kuin se voi olla. Itse asiassa he ovat harjoittaneet ja kehittäneet taitojaan yli 800 vuoden ajan. Jäljellä on kuitenkin vain yksi japanilainen ninja. 63-vuotias Jinichi Kawakami Igasta Japanista väittää olevansa maailman viimeinen todellinen japanilainen ninja. Hän toimii Ban-klaanin 21. johtajana, lahkossa, joka on lähes 500 vuotta vanha.

10. Ninjat pukeutuvat vain mustaan

Ninjat eivät ole pääsääntöisesti heavy rock musiikin faneja, eivätkä he eivät palvo huutavaa musiikkia ja pukeudu mustaan koko ajan. Ninjoille ei kuitenkaan ole erityistä univormua ja koska ninjat olivat sotureita, heidän piti piiloutua vihollisiltaan ja he tekivät tämän naamioimalla. Itse asiassa hämmästyisit, kun tietäisit, että kaksi yleisintä ninja-asua ovat buddhalainen munkki ja karamellimyyjien univormu.Kerro Ninja Mummosta kavereille:

Jaa Ninja Mummo Facebookissa

Ninja Mummo löytyy myös Facebookista:
facebook.com/ninjamummothegame

Ninja Mummo artikkelit

09.01.2024: Ninjat ovat kovassa huudossa, kiitos populaarikulttuurin! | 05.10.2023: Vinkit kuinka tulla ninjaksi | 10.02.2023: Löydä tarpeisiisi sopiva pelikone | 21.10.2022: Opi ninjan elintavat | 17.10.2022: Ninja opetteli hallitsemaan 15 eri soturin taitoa | 15.10.2022: Opi taistelemaan kuin ninja | 16.06.2022: Esittelyssa parhaat taitopelit vuonna 2022 | 03.09.2021: Flabby Bird, Fruit Ninja, ja muut Must - on pelit matkapuhelimeen | 03.09.2021: Muutama nopea vinkki, joiden avulla loydat parhaat alustapelit

Ninja Mummo pelissä monta jännittävää pelitasoa

Ninja Mummo the Game pelistä löytyy 7 hiuksia nostattavan jännittävää pelitasoa täynnä mitä hullumpia vaaroja. Onko sinusta ninjaksi ja löytyykö sinulta rohkeutta astua ninjan saappaisiin ja selvittää kaikki tasot? Ota haaste vastaan ja selvitä onko sinusta ninjaksi.

Huomautus: Ninja Mummo the Game sisältää pelottavia hetkiä, joten peli ei sovellu aivan perheen pienimmille.


Taso 1: Seppuku-metsä | Ninja Mummo the Game
Taso 2: Lihatehdas | Ninja Mummo the Game
Taso 3: Pimeä puoli | Ninja Mummo the Game
Taso 4: Moottorisaha tango | Ninja Mummo the Game
Taso 5: Shuriken-taivas | Ninja Mummo the Game
Taso 6: Kauhun riivaamat | Ninja Mummo the Game
Taso 7: Jäinen helvetti | Ninja Mummo the Game


Yhteydenotto & tiedustelut:

Copyright © NinjaMummo.fi 2024