In English
Ninja Mummo | Flappy Ninja
Ninja Mummo -artikkeli | Lisätty: 15.10.2022

Opi taistelemaan kuin ninja | Ninja Mummo
Kuva: MichaelWuensch / Pixabay

Opi taistelemaan kuin ninja

Muinaisessa Japanissa ninja, joka tunnetaan myös nimellä shinobi, oli pelätty taistelulajien mestari, joka oli erikoistunut tilanteen vaatiessa salamurhiin ja taisteluihin. Ninjat poikkesivat kovin samuraista, jotka noudattivat tiukkoja käyttäytymissääntöjä sekä moraalisesti että kaksintaisteluissaan. Ninjat taistelivat pääasiallisesti öisin ja iskivät vihollisiin varjoista käsin. Jotta voit harjoitella ninja kovimmat ja taitavimmat taistelutekniikat, sinun on opittava monia erilaisia ninjatekniikoita ja mahdollisesti vietettävä vuosia Japanissa oikean ninjamestarin opissa.

Tässä kuitenkin vinkkejä miten oppia taistelemaan kuin ninja, jotka voivat auttaa perusteissa. Ninjojen taistelutaktiikoiden oppiminen ei ole helppoa ja aina kannattaa välillä pitää taukoa vaikka talletusbonus.org sivustolla. Sinun on hyvä kuitenkin muistaa, että vain aidolla harjoittelulla saavuttaa ninjan taistelutaidot!

Hypi kuin ninja

Harjoittele hyppäämistäsi. Ninjana on tärkeää, että sinulla on voimaa hypätä kunnolla, koska tarvitset sitä seinien skaalaamiseen ja pintojen väliseen hyppäämiseen. Kun yhdistät kiipeily- ja juoksutaitosi, pystyt välttämään vihollisesi hyökkäyksiä, jos otat heidät vastaan taistelussa. Haluat myös vahvistaa jalkojasi, sillä suuri osa fyysisestä voimastasi säilyy niissä.

Jotkut harjoitukset, joita voit tehdä parantaaksesi hyppytaitojasi ja jalkojen voimaa, ovat:

- Suorita syöksyjä huoneen poikki. Tämä vahvistaa nelilihaksiasi.

- Liiku varpaissa vahvistaaksesi pohkeita. Kävelemällä varpailla harjoittelet myös hiljaisempaa liikkumista, mikä parantaa taitojasi vakoilussa.

- Hyppää niin korkealle kuin pystyt tasaisella maalla, kunnes tunnet olosi uupuneeksi. Nämä tunnetaan myös laatikkohyppyinä.

- Istu ratsastusasennossa, taivuta polvia syvään ja pidä jalat hartioiden leveydellä toisistaan huomattavan ajan. Tämä kyykky vahvistaa jalkojasi. Voit myös hypätä toistuvasti kyykystä, aivan kuten laatikkohyppy.

- Laita jalkasi ilmaan noin vyötärön korkeudelle ja pidä sitä siellä. Tämä tunnetaan muuten sivupotkuna. Säilytä tämä asento mahdollisimman pitkään.

- Jos sinulla on käytössäsi painoharjoitteluvälineet, harjoittele jalkojasi painotetuilla kyykyillä ja jalkapunteilla. Mitä vahvemmat jalkasi ovat, sitä enemmän voimaa pystyt kohdistamaan hyppyihin.

Ninjan voimaharjoittelut

Vahvista kehon ydintäsi kehonpainoharjoituksilla. Suuri osa ninjan tavan oppimisesta, varsinkin nykyaikana, on kehon oman painon käyttäminen voiman saamiseksi. Nämä harjoitukset ovat myös paljon helpompia sisällyttää harjoitteluun, koska et tarvitse kalliita harjoituslaitteita.

Muista, että näiden harjoitusten hallitseminen vie jonkin aikaa, koska ne vaativat täyden sitoutumisen koko keholtasi yhden yksittäisen lihaksen sijaan.

Ottamalla mukaan painoja, saat voimaharjoitteluun lisää tehokkuutta.

Opettele taistelulajeja

Vaikka monet kamppailulajeista voidaan sisällyttää taistelustrategioihin ninjoina, taekwondo on yksi vanhimmista ja koetelluimmista näistä koulukunnista. Yksi taekwondon hallitsemisen suurimmista eduista on, että se keskittyy jalkojen käyttöön käsien sijaan. Vihollisesi, varsinkin jos he eivät ole kouluttautuneita taisteluun, hyökkäävät hyvin todennäköisesti sinua vastaan nyrkkeillään.

Alusta alkaen taekwondon taitosi antaa sinulle jalkasi ylös hyökkäyksen sattuessa. Jaloillasi on myös suurempi liikerata kuin käsilläsi, kun kaadat vihollisia joka puoleltasi.

Riko laudat parantaaksesi nopeuttasi, tarkkuuttasi ja tehoasi. Tarvitset myös valtavasti keskittymistä laudan napsauttamiseen, koska se vaatii jalkasi laskemisen laudan täydelliseen napsautuskohtaan. Muista, että sinun täytyy ajatella siirtymistä laudan läpi, ei vain itse taululle. Tähtää kohtaan, joka on laudan ohi, ja jalkasi liikkuu sen läpi voimalla.

Varmista, että lautaasi pitelevällä on tukeva ote, sillä tämä on puolet siitä syystä, että pystyt tuomaan voimasi puun läpi napsauttaaksesi sen.

Tutustu erilaisiin ninja-aseisiin

Ninjojen aseisiin kuuluu lukemattomia erilasia veitsiä, shuriken heittotähtiä, köysiä ja ketjuja. Oikea huippu tasolla oleva ninja löytää taisteluun sopivan esineen vaikka arkisesta välineestä, kuten suolasirottimesta, mikä on ninjan käsissä kuolettava ase.

Taistelussa ninja voi taistella myös sauvan kanssa. Tämä on hyödyllistä ottaessa vastaan suuren määrän vihollisia, varsinkin kun vihollisesi saattavat lähestyä sinua yhtä tylsillä ja voimakkailla esineillä.

Yksi parhaista esikunnista, joiden kanssa harjoitella, on bo-sauva, pitkä sauva, joka on yleensä valmistettu punaisesta tai valkoisesta tammesta. Ninjat ovat käyttäneet bo-sauvaa feodaalisessa Japanissa alusta lähtien. Bo-sauvan liikkeen, jota usein pidetään raajojen jatkeena, on tarkoitus heijastaa avoimien käsien liikkeitä kamppailulajeissa.

Asenteesi sisältää paljon voimaasi taistelussa bo-esikunnan kanssa. Jalkojen asento sanelee suuren osan ylävartalosi voimasta, ja pystyt lyömään vihollisesi eri tavalla jalkasi sijainnin mukaan.Kerro Ninja Mummosta kavereille:

Jaa Ninja Mummo Facebookissa

Ninja Mummo löytyy myös Facebookista:
facebook.com/ninjamummothegame

Ninja Mummo artikkelit

09.01.2024: Ninjat ovat kovassa huudossa, kiitos populaarikulttuurin! | 05.10.2023: Vinkit kuinka tulla ninjaksi | 10.02.2023: Löydä tarpeisiisi sopiva pelikone | 18.11.2022: 10 ninjamyyttiä mitkä ymmärretty väärin | 21.10.2022: Opi ninjan elintavat | 17.10.2022: Ninja opetteli hallitsemaan 15 eri soturin taitoa | 16.06.2022: Esittelyssa parhaat taitopelit vuonna 2022 | 03.09.2021: Flabby Bird, Fruit Ninja, ja muut Must - on pelit matkapuhelimeen | 03.09.2021: Muutama nopea vinkki, joiden avulla loydat parhaat alustapelit

Ninja Mummo pelissä monta jännittävää pelitasoa

Ninja Mummo the Game pelistä löytyy 7 hiuksia nostattavan jännittävää pelitasoa täynnä mitä hullumpia vaaroja. Onko sinusta ninjaksi ja löytyykö sinulta rohkeutta astua ninjan saappaisiin ja selvittää kaikki tasot? Ota haaste vastaan ja selvitä onko sinusta ninjaksi.

Huomautus: Ninja Mummo the Game sisältää pelottavia hetkiä, joten peli ei sovellu aivan perheen pienimmille.


Taso 1: Seppuku-metsä | Ninja Mummo the Game
Taso 2: Lihatehdas | Ninja Mummo the Game
Taso 3: Pimeä puoli | Ninja Mummo the Game
Taso 4: Moottorisaha tango | Ninja Mummo the Game
Taso 5: Shuriken-taivas | Ninja Mummo the Game
Taso 6: Kauhun riivaamat | Ninja Mummo the Game
Taso 7: Jäinen helvetti | Ninja Mummo the Game


Yhteydenotto & tiedustelut:

Copyright © NinjaMummo.fi 2024