In English
Ninja Mummo | Flappy Ninja
Ninja Mummo -artikkeli | Lisätty: 21.10.2022

Opi ninjan elintavat | Ninja Mummo
Kuva: JovemVoodo / Pixabay

Opi ninjan elintavat

Kauan aikaa sitten Japanissa elivät ninjat, jotka tunnettiin myös nimellä shinobi. Ninjat olivat vakoilun ja taistelun mestareita, mitkä suorittivat mitä salaisimpia tehtäviä. Ninjojen yksi tärkeimmistä asioista oli niiden elämän tyyli ja eläminen muinaisessa yhteiskunnassa. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten voisit oppia ninjojen elämäntyylin.

Heti ensimmäiseksi tulee huomioida pukeutuminen. Pukeudu ympäristöösi sopivaksi. Ollaksesi oikea ninja, sinun on sulauduttava täysin sijaintiisi, olipa tämä vilkkaalla kaupungin aukiolla tai metsässä, erillään kaikista ihmiskontakteista. Koska ninjan on aina vältettävä vihollisten epäilyjä, on tärkeää mukauttaa asusi ympäristöösi sopivaksi. Ninjojen asuvalintojen ohella myös kahvitauot ovat tärkeitä ja samalla voi tutustua tähän päivään vaikka netti-kasinobonukset.com sivustolla.

Ninjaksi pukeutuminen

Yleisin ninja-asu on perinteinen päähine ja kaapu, joka tunnetaan myös nimellä zukin ja shozoku. Vastoin yleistä käsitystä, nämä asut eivät itse asiassa ole mustia, vaan ne on itse asiassa valmistettu tummansinisestä kankaasta. Koska ninja käyttää zukinia ja shozukua matkustaessaan yön yli, tummansininen sulautuu sekä pimeyteen että kuunvaloon minimoiden riskin saada vihollisten huomio. Ninja käyttää myös taistelusandaaleja, jotka ovat samanaikaisesti kevyitä ja tukevat nopeasti liikkuessaan.

Perinteisen ninja-asun lisäksi sinun on myös opittava naamioitumaan matkustamaan huomaamattomasti päivällä. Joitakin perinteisiä ninja-asuja ovat munkit, kauppiaat ja näyttelijät. Ninjalle on monia naamioituja rooleja, mutta sinun on parasta piiloutua matkailijaksi. Tällä tavalla voit saapua mihin tahansa kaupunkiin ja sinut nähdään muukalaisena, jolloin tuntematon läsnäolosi ei vaikuta epänormaalilta.

Ninjan hengitystekniikka

Hallitse ninjan hengitysstrategioita. Hengityksen hallinta on ratkaisevan tärkeää ninjan elämälle täysimääräisesti. Koska sinun täytyy piiloutua pitkiä aikoja ja pysyä mahdollisimman hiljaa ja hiljaa, sinun on kyettävä hiljentämään hengityksesi.

Harjoittele joitain näistä strategioista, jotka eivät vain auta sinua välttämään huomiota, vaan myös parantavat tietoisuuttasi:

- Hengitä ajoissa askelillasi. Tulet luonnollisesti liikkeesi virtaukseen ja varmistat, että pidät tasaisen hapen virtauksen kehossasi. Juostessasi pyri suhteeseen 3:2, jolloin sisäänhengityksesi kattaa kolme askelmaasi ja uloshengityksesi kattaa kaksi. Kävellessäsi voit käyttää meditatiivisempaa 4:2-suhdetta.

- Harjoittele syvää hengitystä. Oikea hengitys laajentaa koko vartaloasi. Harjoittele hengitystä vatsaan niin usein kuin mahdollista, kunnes siitä tulee tapa.

- Hengitä sisään nenän kautta ja ulos suun kautta kävellessäsi. Juokseminen vaatii enemmän happea, joten sinun on hengitettävä sisään suun ja nenän kautta samanaikaisesti.

Ninjojen ruokavalio

Varmistaakseen, että heidän kehonsa liikkui nopeasti ja tehokkaasti, ninjat noudattivat tiukkaa ja laihaa ruokavaliota. Haluat minimoida lihan, maitotuotteiden ja sokerien käytön, koska näiden ruokien käsittely kestää kauemmin energiaksi. Kevyet ruoat, jotka sisältävät myös runsaasti proteiinia, kuten pinjansiemeniä, ovat hyviä laihalle ninjavartalollesi. Huhutaan myös, että pinjansiemeniä parantavat aistihavaintoa ja voivat auttaa ikääntymisen estämisessä.

Et voi syödä mitään ruokaa, joka voi johtaa odottamattomaan kehon hajuun. Jos vihollisesi voivat haistaa läsnäolosi milloin tahansa, herätät epäilyksen. Ei riitä, että vastustajat eivät näe tai kuule. Sinua ei voi havaita millään aistilla.

Harjoittele ninja- taitoja salassa

Koska suuri osa ninjan olemassaolosta riippuu havaitsemattomuudesta, sinun on varottava harjoittelemasta mahdollisten vihollisten läsnä ollessa. Syrjäisen sijainnin löytäminen, varsinkin kun harjoittelet taitojasi taistelussa tai väistämisessä, on ratkaisevan tärkeää henkilöllisyytesi salassapitoon.

Minimoi ja yksinkertaista olemassaolosi

On erittäin vaikeaa elää kunnolla ninjan elämään, jos sinulla on suurempi määrä omaisuutta tai siteitä johonkin paikkaan. Sinun on oltava jatkuvasti liikkeessä ja oltava täysin mukautuvat mihin tahansa ympäristöön, johon astut. Tämän vuoksi on parasta olla pitämättä liian kalliisti kiinni tarpeettomasta sotkusta tai maallisesta omaisuudesta. Ne yksinkertaisesti pitävät sinut alhaalla ja vaikeuttavat jatkuvaa matkustamista. Sinun on oltava läsnä ympäröivässä maailmassa ja arvioitava jatkuvasti ympäristöäsi tasapuolisesti ja avoimesti.

Omaksu minimalistinen elämäntapa vähentämällä omaisuutesi välttämättömään.Kerro Ninja Mummosta kavereille:

Jaa Ninja Mummo Facebookissa

Ninja Mummo löytyy myös Facebookista:
facebook.com/ninjamummothegame

Ninja Mummo artikkelit

09.01.2024: Ninjat ovat kovassa huudossa, kiitos populaarikulttuurin! | 05.10.2023: Vinkit kuinka tulla ninjaksi | 10.02.2023: Löydä tarpeisiisi sopiva pelikone | 18.11.2022: 10 ninjamyyttiä mitkä ymmärretty väärin | 17.10.2022: Ninja opetteli hallitsemaan 15 eri soturin taitoa | 15.10.2022: Opi taistelemaan kuin ninja | 16.06.2022: Esittelyssa parhaat taitopelit vuonna 2022 | 03.09.2021: Flabby Bird, Fruit Ninja, ja muut Must - on pelit matkapuhelimeen | 03.09.2021: Muutama nopea vinkki, joiden avulla loydat parhaat alustapelit

Ninja Mummo pelissä monta jännittävää pelitasoa

Ninja Mummo the Game pelistä löytyy 7 hiuksia nostattavan jännittävää pelitasoa täynnä mitä hullumpia vaaroja. Onko sinusta ninjaksi ja löytyykö sinulta rohkeutta astua ninjan saappaisiin ja selvittää kaikki tasot? Ota haaste vastaan ja selvitä onko sinusta ninjaksi.

Huomautus: Ninja Mummo the Game sisältää pelottavia hetkiä, joten peli ei sovellu aivan perheen pienimmille.


Taso 1: Seppuku-metsä | Ninja Mummo the Game
Taso 2: Lihatehdas | Ninja Mummo the Game
Taso 3: Pimeä puoli | Ninja Mummo the Game
Taso 4: Moottorisaha tango | Ninja Mummo the Game
Taso 5: Shuriken-taivas | Ninja Mummo the Game
Taso 6: Kauhun riivaamat | Ninja Mummo the Game
Taso 7: Jäinen helvetti | Ninja Mummo the Game


Yhteydenotto & tiedustelut:

Copyright © NinjaMummo.fi 2024